Вибратор или да!

Бианка
Снимка: Иван Мурджев

Бианка

Няма нищо по-хубаво от вибратора!

Представете си, че всички онези истерични, нервни, избухливи и невъздържани състояния у нас жените могат да се изпарят точно в този момент, в който се появи тъй нареченият 5-ти домакински уред.

Вибраторът заема това много значимо място веднага след кафе-машината, тостера, сешоара и епилатора. Още в древна Гърция, Япония и Китай нашите предци са били доста светнати с женската анатомия и нейните нужди.

Оказва се, че вибратори са се изработвали преди хиляди години от всевъзможни материали – глина, слонова кост, магарешка кожа и дърво. Дори онзи пич Хипократ е описал лечебната сила на уреда за генитално самолечение.

Да не забравяме, че по време на оргазъм, вътре в нас започва да бушува огромно количество от хормона окситоцин, който всъщност е хормон на смелостта и допринася за пълния ни физически релакс и здравето като цяло.

Само след един-единствен оргазъм, въздействието на окситоцина е в продължение на 4 часа. И без да имам каквито и да е математически претенции, смятам, че за ползотворна и стремителна работна седмица имаме нужда точно от по два оргазма на ден.

Напълно достатъчно е да отделяме по 15 минутки сутрин и вечер, а за по-бързичките може и по време на рекламите на "Анатомията на Грей", например.

Защо препоръчвам вибратора?

Все пак мисля си, че вместо безразборен секс с напълно непознати или фейсбук познайници, е доста по-безопасно и  неангажиращо с вибратор – за добро настроение и крепко здраве.

Да не говорим, че той – вибраторът е изключително дискретен, няма приятели, пред които да се хвали, да обяснява колко си тунингована в леглото, а и на теб самата не ти отнема време да му се правиш на недостъпна.

Бързо, лесно и оргазмено. Препоръчвам го най-горещо на неомъжени, разведени, всякакъв друг вид дами! И нека най-накрая да излезем от тесните, привидно целомъдрени, морални корсети, които ни задушават, и да признаем, че: няма нищо по-хубаво от сутрешен оргазъм, било то и с вибратор!

П.С. За моя сутрешен оргазъм се грижи безобразно невероятен мъж, когото обожавам! :)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти