Упражнения за щастие: Прегърнете слънцето

Упражнения за щастие: Прегърнете слънцето
Снимка: Личен архив

Упражнения за щастие

Урок 1: Прегърнете слънцето

Стъмва се рано. Дневната светлина намалява и сякаш нещо ни бяга, като бяло зайче по средата на пътя - докато го видим и то офейкало. Дори да се смятате за нощни птици, този кратък ден сякаш ви ощетява с нещо, нали?

Няма ги дългите летни вечери с мирис на море, докаран дори до столицата в багажника на завръщащите се летовници. Няма го чувството, че когато и да се събудиш, има време за всичко. Използваме колите си по-често. Движението по улиците пъпли и сякаш краде не само от свободното ни време, а и от въздуха, който сме принудени да обменяме в автомобила. Натискаме копчето, за да го накараме да циркулира само в купето, защото навън е пълно с бълващи вредни газове ауспуси.

Добре, че е коледната украса и все по-осветените сгради - да ни разсее малко погледа от едно и същото. Вкъщи няма нужда да пускаме пердета и щори, за да се предпазим от слънчевите лъчи. Времето е понамръщено и малкото останали листа по дърветата (и малкото останали дървета, които се виждат от прозорците ни) не могат да отразят светлината. Но слънце все пак има. Ако имате очи да го видите...

Урок 1: Отворете прозореца

Усмихнете се срещу слънцето или късчето небе, където е мястото му! Сега, вдишвайки, си представете, че го прегръщате силно. Отворете широко ръце, за да го обхванете цялото. Притиснете го към себе си и поемете цялата тази енергия и положителен заряд.

Запазете светлината и усмивка през целия ден!

Благодаря ви, че ще направите това упражнение! Надявам се, че ви е станало по-слънчево! Честит нов ден! И щастлива Нова година! :)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти