Това за циците... сериозно ли???

Богдана
Снимка: Личен архив

Богдана Трифонова

(в отговор на Симо Колев)

Наскоро разбрах от приятел (Симо), който разбрал от негов приятел, който помолил своята половинка... По-добре да опитам да го кажа по-ясно. Един мъж, споделил с половинката си, с която са женени от десет години, че... много би се радвал, ако тя си увеличи бюста! И това според приятеля, неговия приятел и още няколко други приятели, си било съвсем ОК. Моля? Я да повторя и по-бавно.

Той споделил. Че би искал. Тя да има… по-големи?! След десет години?! Това не е сериозно! И не само, то е изключително егоистично, защото...

Нека си представим какви са двата възможни развоя на ситуацията. 

Първи вариант. Тя се съгласява, защото много го обича и неговите желания са важни за нея. Избира да се оперира и отива на среща със Скалпела и Упойката. Последните двама, каквото и да си говорим, са опасни за живота! Да не забравяме и факта, че една такава "освежаваща" операция може да бъде и страшна с последствията си...

Да обобщим – той иска от нея нещо, което реално застрашава живота ѝ! Защо? Защото му харесват по-големи.... Е, не е сериозно това за циците!

Втори вариант. Тя не се съгласява, защото колкото и да го обича, се притеснява, страхува или просто не желае тази манипулация. Не отива на болезнена среща със Скалпела и Упойката, обаче… Самочувствието ѝ е оперирано. Част от него е ампутирана. То се смалява, като намачкано листче, което не искаш да четеш, но за жалост в него вече си прочел "Не те харесвам достатъчно! Падам си по жени с големи…"

Нещата тръгват надолу!

Истината е, че това, неговото, не е споделяне, тъй важно за оцеляването на двойката, защото споделянето най-вече е взаимност. Това по-скоро е коктейл от каприз и егоизъм. А те не се съчетават добре с любовта, защото не е толкова голяма любовта, когато можеш да кажеш всичко на половинката си, а когато съумееш да спестиш онова, което ще я нарани.

И ако това "споделяне" е толкова нормално и естествено, то значи, че тя съвсем спокойно може да поиска също да "сподели", че би се радвала той да има по-голям... нос. Или пък присадена на коса, намаляване на ушите и мааалко по-плътни устни, защото той не е достатъчно "брад-питест" за нейния вкус! Така, че това за циците е... несериозно!

За финал - една констатация и една фраза:
1. Ако за него, големите гърди са от такова значение, е трябвало да подбере добре размера от самото начало!
2. Както е казал Марсел Пруст "Да оставим красивите жени на мъжете без въображение!"

Пишете на Богдана Трифонова на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти