Сериозно за циците

Симеон Колев Симо
Снимка: Личен архив

Наскоро разбрах, че приятел споделил с половинката си, с която са женени от десетина години, че много би се радвал, ако тя си увеличи бюста.

Опа! В първия момент не знаех какво да мисля. В главата ми се заблъскаха въпроси и това, че нямам пряко отношение към казуса им грам не ме успокои. Той има ли право на подобна молба?

Какво ще си помисли тя? Не е ли редно да приемаме хората до себе си като константни величини по отношение на външния им вид? Нима това не е някакъв вид нечестна рекламация много след "гаранционния" период на връзката? Не знам.

Но… колкото повече се замислям, толкова повече оправдавам желанието "за по-големи цици".

Има много хора, с които не само, че не е желателно, но е и препоръчително да споделяш всичко. Половинката ти обаче не е от тях. Тя трябва да отговаря на екзистенц минимум от качества, едно от които е доверието, че можеш да споделяш с нея. Дори и да искаш да вкараш коза във взаимоотношенията ви трябва да можеш да ѝ кажеш.

Ако свикнеш да се съобразяваш, какво можеш и какво не можеш да споделиш с половинката си, в един момент ще откриеш много мотиви да не споделяш нищо. Ако се опасяваш от нейната евентуална реакция, значи не заслужаваш да получиш нито това, което искаш, нито разбирането, че го искаш.

Споделянето на желание не означава неговото изпълнение.

Уголемяването на бюста не е патриотичен, нито съпружески дълг на твоята мацка. И ако искаш нещо подобно от нея, трябва да си готов да приемеш, че тя може и да не се съгласи, без значение от аргументите си.

Само от теб зависят нещата, чиито последствия се отнасят само за теб. Уголемяването на бюста не е едно от тях. Но това отново не означава, че нямаш право да попиташ, надявайки се да поПИпаш.

Външността на човек също не е константна величина. Това, което носим отвъд вида си, е това, което рядко се променя. Но не и вида. Уголемяването на бюста не лишава половинката ти от нейните добродетели и достойнства, в които си се влюбил. Просто искаш циците ѝ да са по-големи. Просто е.

А що се отнася до моя приятел и неговата половинка – мацката си увеличи бюста, като каза, че досега не го е направила, защото не е знаела, как ще реагира той... Което значи едно – не погребвайте желанията към половинката си, преди да сте ги изрекли на глас пред нея!

Пишете на Симеон Колев на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти