"Предай нататък или как личният пример променя съдби"

Милена Златкова
Снимка: TV7

Милена Златкова

През изминалите седмици нещата от живота за мен и за всички приятели и съмишленици се въртяха около едно: "Предай нататък, или как личният пример променя съдби".

Дали сме тотално обезверени или срещаме хора по пътя си, които преобръщат представите ни за човечност, помагат ни да си стъпим на крака и да продължим напред?

Умеем ли да оценяваме помощта и способни ли сме да протегнем ръка на напълно непознат човек? За "Повече българчета за България", за човечността, за донорството и за един уникален рок-концерт...

Благодаря от сърце на Конкурент, Д2, Кота 0, дует Weil на Звезди... на всички, които се обединяват зад една кауза - "Повече българчета за България", в името на човечността и сбъднатите молитви.

Томас Ман казва, че "на смъртното легло на Дон Кихот, ние тъжим за изчезналата лудост, защото Сервантес с гения си ни е накарал да я обикнем". Не вярвам, че всичко, за което копнеем, са вятърни мелници. Вярвам в хората, които срещам. Във Вас, които ще видя във Велико Търново. В това, че все някой ден ще се уморим просто да оцеляваме и ще поискаме от живота нещо повече. Какво искате Вие?

Сбъдни и своята мечта и... предай натък. Зад това послание стоят реални хора. За мен е чест, че вече толкова години съм част от един кръг на човечност, който става все по-голям и наистина променя съдби.

Всеки от нас се опитва да изгради своя свят, своето макар и мъничко, но истинско местенце, в което се усеща цял, защитен, обичан и себе си. Можем обаче да отворим сърцето си и да пуснем в него повече вяра, съпричастност и надежда.

Да, понякога ни боли, но е важно какво даваме. Никое добро не е сторено заради нечия благодарност или оценка. Човечността има лице. Сега то е лицето на донорството, в името на живота и простичкото право на избор.

Без което стотици семейства биха останали сами. Защото зад всичко това стоят твоие приятели, моите приятели и много, много любов. Каня ви на 2-ри ноември във Велико Търново. Спортна зала "Васил Левски". Д2, Конкурент, Кота 0, WEIL, както и с участието на Звезди. Звук и светлина на Царевец.

И още една революция, в която можем да участваме всички.

Пишете на Милена на edna@netinfocompany.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти