НЕзависими хора!

НЕзависими хора!
Снимка: Личен архив

Александър Кадиев

Гледай какво нещо! Колко зависими излязохме!

Уж, сме свободни, уж си правим каквото искаме, пък какво стана!? Това си мислих тези дни... Вече живея сам, вече печеля пари, вече сам се къпя, сам си режа ноктите, сам се обличам... и докато го правя всичко това, през цялото време имам усещането, че съм зависим от всичко, което ме заобикаля!

А извършвам всичко под предлог, че съм независим човек ! Независим my ass! Например, продължавам да съм зависим от родителите си. От тяхната любов. В работата си също съм зависим...,а съм актьор.. представете си, ако бях административен работник!

Зависим съм от любовта на жената до себе си... малко да я видя, че нещо ми се сърди и веднага започвам да се притеснявам. Какво говоря!? Ама аз съм зависим дори от храната, с която се храня!

Да не говорим, че една цигара, една малка и никаква цигара, ме е хванала за гърлото и докато не я изпуша не мирясвам! И това, което ме изненадва е, че дори и най-малката промяна в битието, към което съм зависим, и получавам хормонален дисбаланс! Егати!

Разбрах, че не е необходимо да се боря срещу моите зависимости, разбира се, ако не са от онези, които навреждат на здравето... а точно обратното - да им се отдам и да се грижа за тях! Не е страшно да си зависим човек, по-страшно е ако си готов да се разделиш със зависимостта с лека ръка!

Моля ви, не се притеснявайте да сте зависими от някого или от нещо! Бъдете спокойни, че въпреки нашата сила на човешки същества сме едни малки и нежни създания, които имат нужда да бъдат наглеждани и отглеждани!

Be Happy!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти