Моето щастие

Моето щастие
Снимка: netinfo

Ако съдим по коментарите под каквато и да е било новина в нета, щастието, възхищението и радостта се описват трудно. Или поне спестяваме думите си за тях.

Оставам с впечатлението, че повечето хора са нещастни. Сякаш предпочитат да се оплачат, да споделят какво не им харесва, отколкото позитивните си емоции. Сякаш по-лесно е да изпитваш завист, отколкото радост.

Аз пък ще споделя с вас моето щастие. Да си щастлив означава, че си направил правилния избор. И ако можеш отново да се родиш, да избереш пак този живот. Пак тази работа, пак този мъж, пак тези родители, деца и приятели. С всичките им там плюсове и минуси. Кой от нас е съвършен? (Никой няма виза за рая:-)

Винаги благородно съм завиждала при вида на следната картинка - майка с две заети ръце, държащи малки ръчички. И откакто това ми се случи мисля, че няма по-красива гледка.

Винаги съм завиждала и на хората с брат или сестра. Аз нямам това щастие. Но затова пък не лиших децата си от него. Мисля си, че да отгледам син и дъщеря ще бъде най-голямото ми постижение. Два чифта очи - сини и кафяви ме гледат и сякаш ми казват: "Обичай ме!".

Всеки ден. По-щастлив от предишния.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти