Кучка!

Кучка!
Снимка: Личен архив

Лилана

Виждаме образа й навсякъде! Някои й се дразнят, други искат да приличат на нея, трети не вярват в реалното й съществуване.

Тя е напориста, безчувствена, самовлюбена и често "обичана" от много мъже. Тя е нещастница и глупачка, но въпреки това се мисли за щастлива и дори умна. Тя е "творение" на Дявола!

Виждаме образа й рядко! Много не я харесват, но й се възхищават, много я мразят, но й подражават, много я обичат, но никога не биха били като нея. Тя е умна, но и нащастна, тя е вероятно много уязвима и чувствителна.

Тя е способна на любов, но сама се отказва от нея. Мъжете я мразят, защото е силна. Тя е творение на Бога, въпреки, че рядко вярва в него.

Това са образите на Неосъзнатата Безчувственост и Съзната такава. Неосъзнатата кучка не чувства, не мисли и няма идеи. Тя е материя, която прикрива празна душевност. Тя е провал на висока цена.

Осъзнатата - "желязна" жена е душевност, която е прикрита от материята й - тяло. Тя се превръща в това което мисли. Тя е успешна на висока цена.

И двата образа са трудни за постигане, крайни и на висока цена. Обикновено на нас - хората, ни е най-трудно да намираме баланса, но не и в този случай.

Бог ни е създал с чувства и разум, така че ние сме създадени да можем да балансираме между емоциите и желанието за успех. С други думи:

Внимавай с мислите или чувствата, защото те се превръщат в думи!
Внимавай с думите, защото те се превръщат в действия!
Внимавай с действията, защото те се превръщат в навици!
Внимавай с навиците, защото те оформят характера ти!
Внимавай с характера си, защото той определя съдбата ти!

(Мерил Стрийп, "Желязната лейди" 2011)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти