Цената на успеха

Катето Евро
Снимка: Личен архив

Катето Евро

 

Успехът има различни проявления и няма цена.

Той е нещо, което имаш благодарение на другите. Хората са тези, които те правят успял с отношението си. Да си успял в работата, в приятелствата, в любовта, в майчинството, означава да си превъзмогнал препятствия, да си проявил упоритост, да си се трудил достатъчно, отдавайки себе си.

Успехът не е само отделеното време, но и вложените чувства и емоции. Желанието на душата и сърцето са ключ към осъзнатата потребност да действаш, не само за да реализираш цели, а и за да проявиш качествата на собствената си личност.

За мен успехът никога не се е изразявал чрез материалното. Без моите почитатели като актриса, без моите приятели, без семейството, той не би имал никакъв смисъл. Да доставяш радост и удоволствие с делата си, е прекрасно.

Често съм си мислила, дали бих могла да бъда толкова енергична и съсредоточена във всичко, ако ги нямаше хората, които ценят намеренията ми, труда ми и любовта, на която съм способна.

Успехът не е в парите. Той не се купува. Можеш да си купиш слава, но славата в следствие на успех, е много по-сладка и съдържателна, защото има някой, който ти е повярвал.

Аз вярвам, че успехът е безценен. Хората го правят такъв. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти