Бившите или упражнения по вдъхновяване

Бившите или упражнения по вдъхновяване
Снимка: Личен архив

Катето Евро

Наскоро мой приятел се пошегува, че бившите предизвикват умиление, безразличие или снизхождение, но и в трите случая могат да послужат за вдъхновение.

Напълно съм съгласна с него.

Разделите са повод за написване на книги, да си купиш самолетен билет или да сготвиш най-вкусното пиле със спанак и ориз на света. Бившите винаги са коректив за бъдещите.

Когато някой е минал през теб, стъпките му продължават да отекват по студения тротоар и да скърцат по заледените улици. Вдъхновението не е нищо друго, освен натрапчивото присъствие на спомен.

Представата рядко е вдъхновяваща. Мирисът, допирът и местата, на които си бил с бившите, винаги вземат връх в мисълта, която формализира твоята муза. Животът е нашето минало, което сме поделили с някого, но е и нашето бъдеще, което предстои да изживеем с друг. Внимавайки.

Най-лесният начин да сме щастливи в бъдещето е, като иронизираме с добро чувство за хумор своите бивши.

Така радостта от настоящия или от този, с когото предстои да се обвържем, винаги ще направи написаната книга бестселър, дестинацията, за която сме си купили билет - най-прекрасното място на света, а пилето със спанак и ориз - най-вкусното нещо, което сме сготвили за някого.

Пишете на Катето Евро на edna@netinfocompany.bg.

Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти