Зимата е пръв неприятел на кожата ви

Зимни неволи
Снимка: netinfo

Настанат ли минусови температури навън, не губете ценно време, а защитете час по-скоро кожата на лицето си от тази мразовита зимна прегръдка, която ще ви обгърне, щом си подадете носа от вкъщи.

Всичко се крепи на основите
Течният фон дьо тен не е особено устойчив при по-екстремни отрицателни градуси на термометъра. Така че за зимния период е по-удачно да използвате кремообразен фон дьо тен, а също така избягвайте прекалено многото пудра, защото тя кара кожата ви да изглежда по-суха и напукана.

Кален и устойчив
Всичките ви гримове (спирала, очна линия и сенки за очи) трябва да са водоустойчиви, за да издържат по-дълго на студа и валежите от сняг и дъжд. Ако кожата ви е прекалено суха, подберете кремообразни очни сенки.

Никаква влага
Излизането навън с мокра коса може да не ви причини настиване, но със сигурност ще спомогне за по-бързото увреждане на косата ви (заради нейното по-лесно замръзване, когато е влажна).

Устни за милиони 
За да спрете изсушаването на устните си през зимните месеци, се спирайте на червила, които съдържат пчелен восък и повече омекотяващи съставки.

Не на червеното и розовото
Не прекалявайте с по-ярките червени и розови тонове на ружа ви, защото така или иначе кожата ви придобива руменина от студеното време, а никой не би искал да заприлича на домат в лицето.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти