Важният въпрос - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016

Важният въпрос - най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016
Снимка: netinfo

Текстът е изпратен като част от играта на Edna.bg "Най-прекрасното нещо, което ми се случи през 2016 година". Вижте как можете да се включите в нея ТУК!

2016 за мен беше невероятна година. Посетих интересни градове, направих важни стъпки в личностното си развитие, но може би най-голямото нещо беше…

Историята всъщност започва от 00:01 на първи януари, когато разрязахме баницата с късмети и всеки си избра парче. Разбира се, тайничко си мечтаех за нещо, което да ми носи късмет през новата година, докато не ми се падна… джакпотът.

На мен, която не вярва в лотарията и тотото и факта, че те могат да „променят“ живота ти. Леко завиждах на останалите, които бяха изтеглили любов, пътешествие или апартамент. Ала какво да се прави… (въпреки това бях твърдо убедена да не ходя да пускам фишове през няколко дни)

Снимка: netinfo

Едва месец и половина по-късно изживях най-прекрасния момент, когато мъжът на живота ми хвана ръката ми и ме попита най-важния, трепетен въпрос. Очите ми се разшириха от изненада, умиление и щастие, и почти не се чух как му отговарям през сълзи.

Сега двамата сме още по-окрилени и силни от всякога!  Бурната ни година премина в пътувания в чужбина, рок концерти, опияняващи почивки, кулинарни приключения и сладки жестове на любов.

През ноември успяхме да си запазим дата за най-важното събитие за 2017 г. Убедена съм, че „ударих“ джакпота с новогодишния си късмет. Във време, в което семейната институция и ценности са променени и бракът има второстепенно значение за много хора, моят приятел ми показа колко ме обича и цени и това ме накара да се почувствам най-гордата и щастлива жена, че съм заедно с него.

Убедена съм, че тазгодишният новогодишен късмет ще бъде още по-чудесен!

Автор: Златина Малчева

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти