Вижте как не трябва да изглеждате през наближаващите празници

Не правете така за Коледа
Снимка: netinfo

Няма две мнения, че най-голямата шопинг истерия се случва точно преди и по време на коледните празници, но има няколко норми, които не трябва да прекрачваме, ако искаме да блеснем като добре изглеждащи дами, а не като натруфени елхи. Ето ги и прегрешенията, които е добре да избягваме, за да не последваме втория пример.

* Не прекалявайте с бижутата. Един акцент е достатъчен в аксесоарите ви. Подберете го така, сякаш допълва тоалета ви, а не заема централната роля в композицията. Същата е редно да принадлежи само и единствено на вашата осанка.

* Оставете подаръците под елхата, а вие не се превръщайте в такива, носейки рокли с огромни и "леко" ненужни орнаменти като панделки, шлейфове, драперии и т.н.

*Заложете на класиката, ако не сте сигурни в подбора на тоалет за празничната нощ. Малката черна рокля не би ви изневерила в случая.

* Не приемайте нещата прекалено буквално. В този ред на мисли всякакви еленски рога, ботушки със звънчета или други приказни детайли и костюми ще ви дойдат в повече. Все пак Хелоуин отдавна мина.

* Бъдете секси, но не се увличайте в крайности, защото нито визията на монахиня, нито тази на старлетка са подходящи за камбанния звън на коледните вечери.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти