Магията на новогодишната рокля

Магията на новогодишната рокля
Снимка: Thinkstock

Нова Година наближава, а в празничната нощ всяка Edna от нас мечтае да блести - да бъде най-зашеметяващата и красива жена на партито.

Да, всъщност ние винаги искаме да бъдем най-открояващите се, независимо дали настъпва 2015-а година, или не, но с идеите за новогодишни рокли, които ще ви споделим, то със сигурност ще почерпите вдъхновение, така че да се превърнете в кралицата на вечерта.

И ако блясъкът, лъскавите материи и златните нюанси са всепризнати за кичозни от модните експерти по цял свят, то в съветите за новогодишно облекло всички са единодушни - нека великолепието и разкошът тържествуват!

Прегледайте следващите няколко предложения за празничен тоалет и със сигурност ще откриете себе си и своето "новогодишно модерно Аз" сред тях. Заложете на наситени златни тоналности, бледи бронзови лъскави оттенъци или класическо черно, декорирано с лъскав ефект.

Още един съвет при избора на рокля за заветната нощ: бъдете внимателни и наблюдателни, не избързвайте с покупките, мерете дрехите, преди да вземете окончателно решение. Уверете се, че тоалетът, в който инвестирате, наистина си заслужава и е именно вашият.

А ето и вдъхновение за тези, които все още се колебаят за новогодишно облекло:

Прочети още: Повелителка на златото

Прочети още: Нокти в златно

Прочети още: Златна терапия за вечно младо лице

Е, нека магията на новогодишните рокли започне сега!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти