Как да закусим бързо и вкусно

Как да закусим бързо и вкусно
Снимка: netinfo

За необходимостта отзакуска сутрин е говорено и писано много. Трудно е обаче, да намерим време в забързаното си ежедневие и да закусим питателно и здравословно.

Днес ви даваме няколко идеи какво може да си приготвите за закуска, което ще ви отнеме само няколко минути, ще е вкусно и здравословно.

Ябълка, сирене и орехи
Не е нужно да ги смесвате и ядете заедно, но ако ви е вкусно защо не. Другият вариант е да хапнете няколко парчета сирене или кашкавал, в комбинация с нарязани парчета ябълка и в шепа да вземете малко орехи, които да изядете на път за работа. Може да заместите ябълката с домати, също толкова вкусна и полезна комбинация ще се получи.

Фъстъчено масло
Може да го комбинирате със сусам и стафиди, да го намажете на филийка черен хляб или просто да изядете няколко лъжици от него. Изборът е ваш.

Обикновен кроасан и мляко
Кроасаните без богата плънка от крем, са много удачен вариант за закуска. Може да ги разрежете на две и да ги намажете с масло. В комбинация с мляко и шепа бадеми получавате бърза, вкусна и засищаща закуска.

Плодов сок
Може да е от ябълки, моркови, дори магданоз или да си направите шейк от банани и ягоди. Няма значение какво ще изберете, важното е да ви е вкусно и да е без излишна прибавена химия. Единственото изискване е щом го приготвите, да го изпиете веднага.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти