Как да изразим обичта си без думи

Как да изразим обичта си без думи
Снимка: netinfo

Понякога, когато си влюбен, не ти е достатъчно само да казваш на любимия човек, че го обичаш, а искаш да направиш още нещо за него.

Много хора твърдят, че именно по действията можем да познаем чувствата на партньора към нас.

Ако той повтаря, че ни обича, но поведението и отношението му към вас е грубо или студено, дали бихте се осланяли само на думите?

Съществува и обратната ситуация, когато действията, a не думите, са водещи и именно чрез жестове любовта бива изразявана.

За да демонстрирате чувствата си пред любимия, може да се разграничите от подаръците. За някои хора това се явява като най-лесния начин да покажат привързаност. Разбира се, малките изненадващи подаръчета без повод наистина са нещо много хубаво и са в състояние да зарадват човека насреща, но не разчитайте само на тях.

Прегръдки без повод, целувки без повод, усмивки са част от нещата, които не струват нищо, освен малко усилие и желание и доставят невероятно количество топлина.

Понякога дори да отмениш другия в домашните задължения може да бъде проява на нежност и привързаност.

С настъпването на Св. Валентин може да се замислите и за други начини да създадете малко романтика между вас двамата. Оставяйте му кратки романтични бележки на различни места - в джоба на палтото, на нощното му шкафче, между страниците на книга, която чете сега, червени целувки с червило по огледалото в банята преди да влезе да се бръсне и други подобни.

Невербалната комуникация между партньорите е важна за изграждането на стабилна връзка.

Разбира се, най-добрият начин да се покаже любовта е като се отдава такава и като не се притеснявате да получите обратни обич. Няма по-хубаво и стоплящо нещо в това студено време от споделената с любимия любов и изживените емоции заедно.

Празникът на Св. Валентин може да ви се вижда като много голямо клише, но все пак ни напомня, че е важно да сме по-добри, по-спокойни, щедри и отворени към близките, да даваме и получаваме любов, защото без това животът би бил прекалено тежък.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти