Как да изглеждаме добре сутринта след партито

Как да изглеждаме добре сутринта след партито
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Лятото е времето на отпуските, дългите разходки и забавленията с приятели. Често се случва през топлите месеци да прекалим с купоните, а понякога и с чашките и на следващия ден да не се чувстваме особено добре.

Рецепти срещу махмурлук сме ви предлагали не веднъж, а сега ще ви посъветваме как да изглеждате свежи и красиви след дълга и тежка нощ.

Като начало е много добре да поемете повече вода и освежаващи течности. Хидратацията е от ключова роля за добрия външен вид.

Сутринта или по-скоро към обяд, когато се събудите, е много вероятно да се сблъскате с проблема на подпухналите очи. Най-лесният и бърз начин да се справите с тях е като сложите кубче лед върху памучно тампонче на клепачите си и останете така за няколко минути.

Студените компреси с билки като лайка и мента същи помагат и се отразяват изключително освежаващо.

След като сте приключили с тази процедура, е добре да почистите добре лицето си. Направете си почистваща или успокояваща маска за лице, а после нанесете подходящ крем. Нанесете крема с масажни движения, за да освежите кожата и да засилите кръвообращението.

Ако ви предстои излизане, то постарайте се чрез грима да заличите следите от недоспиването. Използвайте коректор за сенките под очите и задължителни нанесете на скулите си руж – той ще ви придаде свеж и приятен вид.

Забравете за тъмните сенки и черният молив, те само ще засилят внушението, че сте изморени и недоспали. За сметка на това обаче си поиграйте със спиралата и придайте на миглите си дължина и обем. Нека акцентът пада върху тях.

За устните използвайте безцветен или леко розов гланц. Придържайте се към младежката визия и не прекалявайте с грима.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти