Уитни Хюстън се ядосва на борда на самолет

Звезден гняв
Снимка: netinfo
48-годишната певица Уитни Хюстън за малко не бе свалена от борда на американски самолет минути преди той да излети от Атланта за Детройт. Причината била в това, че носителката на шест награди ''Грами'' отказала да си сложи предпазния колан и се наложило двама души от екипажа да я предупредят, че ако не го стори я грози изгонване от борда на летателната машина.

Според очевидци тя била доста изнервена, но запазила самообладание и се подчинила на инструкциите. Всъщност целта на пътуването е свързана с подготовката за най-новия филмов проект с актьорското участие на Уитни, който е озаглавен Sparkle, а историята е римейк на едноименния мюзикъл от 1976 г., разказващ за живота на три сестри, които основават своя музикална група в Ню Йорк през 60-те години на миналия век.

Както е известно, изпълнителката на песента I Will Always Love You все още продължава битката с наркотичната си зависимост, а през 2010 г. тя осъществи своето световно турне Nothing But Love, което събра доста негативни оценки заради лошата форма, в която се намираше гласът й.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти