Жизел Бюндхен и естествената красота

Жизел Бюндхен и естествената красота
Снимка: Getty/Images

Името на Жизел Бюндхен се нарежда сред едни от най-известните супер модели в света.

За изминалите 10 години красавицата е натрупала богатство от 250 милиона не само като модел, но се пробва в киното, освен това развива и свой бизнес – създаде марка джапанки, която се продава изключително добре. Тя е и един от любимите "ангели" на марката за бельо "Victoria's Secret".

Жизел не е от вчера в модния бранш, освен това е едно от най-търсените лица. Затова тя може да си позволи смело да изкаже мнението си.

Моделът се обяви твърдо против използването на фотошоп. Бюндехн заяви, че фотографите трябва да престанат да обработват снимките на манекените и да ги ретушират до степен на пълнa неузнаваемост.

Според нея жената е красива тогава, когато е максимално естествена.

И разбира се, е напълно права.

"Ние сме жени и сме различни. Нашите несъвършенства са тези, които ни правят уникални и красиви", споделя 32-годишната бразилка.

Бюндхен се справя толкова добре като модел и като бизнес дама, че съвсем скоро се предвижда да стане първият модел милиaрдер.

От 2000 до 2005 година тя имаше връзка с Леонардо ди Каприо, а списание "People" дори ги обяви за най-красива двойка за 2004 г.

През 2006 г. обаче Жизел се запознава с Том Брейди – звезда в американския футбол. Техен общ приятел им е уговорил среща на сляпо, тоест - никой не е знаел с кого точно ще се види.

На 26 февруари 2009 г.  двамата се женят на пищна церемония в Коста Рика. Имат две деца – Бенджамин Рейн и Вивиaн Лейк, и щастлив брак.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти