Жената глас на 34 - честит рожден ден на Адел!

Адел Лори Блу Адкинс e родена е на 5 май 1988 г. в Тотнъм, Северен Лондон, а днес талантливата певица навършва 33 години!

Адел е отгледана от майка си след като баща ѝ напуска семейството, когато тя е на 2. Бъдещата звезда започва да пее от 4-годишна възраст.

На 11 г. заедно с майка си се местят в Брикстън, а после и в съседния квартал на Южен Лондон – Уест Норуд.

Адел
Снимка: Getty

Уест Норуд е вдъхновението за първия запис на Адел, „Hometown Glory“, написан, когато е 16-годишна. След като се премества в Южен Лондон, започва да се интересува от R&B изпълнители като Алия.

По-уверена от всякога: Адел зашеметява в две фотосесии за Vogue ►►►

Адел
Снимка: Getty

Адел завършва BRIT училище за сценични изкуства и технологии в Кройдън през май 2006 година, където нейни съученици са Леона Луис и Джеси Джей.

Певицата завладява съвременната сцена с мощен глас и прочувствени текстове, които пише сама. За по-малко от десетилетие става носител на 15 награди „Грами“, а през 2013 г. печели „Оскар“ за песента си “Skyfall” към филма за Джеймс Бонд „007 Координати: Скайфол“.

Адел
Снимка: Getty

Изминалата година беше изключително вълнуваща за Адел, която издаде четвъртия си студеин албум “30”, цели шест години след последния си албум “25”. През февруари 2022 Адел спечели три награди „Брит“, включително изпълнител на годината, албум на годината за “30” и песен на годината за “Easy on Me”.

Певицата по-рано разказа за чувството, че е преминала през „ада и обратно“, докато създава “30”. 

Адел триумфира на наградите „Брит“

„Сякаш този албум наистина ми помогна. Наистина, наистина“, сподели тя пред Зейн Лоу в интервю за Billboard. „Осъзнах, че всъщност не харесвам това, което съм. И мисля, че просто наистина се впуснах, както повечето други човешки същества, особено на моята възраст, наистина просто се впуснах през емоциите. Трябваше да стигна до там. Не отварях очите си и виждах какво всъщност се случва в момента и се наслаждавах на света около мен и подобни неща.“

Адел, която не отслабва за отмъщение: „Хората обичат да изобразяват разведената жена като превъртяла“ ►►►

Адел награди Брит
Снимка: Getty

По време на паузата в кариерата си певицата се раздели със своя съпруг Саймък Конеки, от когото има син на име Анджело, роден през 2012 г. 34-годишната изпълнителка сподели пред Vogue, че не е имало конкретно събитие, довело до развода ѝ, но въпреки това се е почувствала „засрамена“, че бракът ѝ не е провървял.

За живота, музиката и външния си вид певицата остава откровена, като със своята непрестореност отправя вдъхновяващи послания. Днес ви споделяме най-страхотните мисли на Адел, които може да видите в галерията ни:

Най-страхотните мисли на Адел

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти