Закачки с Мадона на наградите "Златен глобус"

Мадона със сигурност натри носа на Елтън Джон и водещия Рики
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Раздаването на наградите "Златен глобус" не мина без известна доза пикантерии.

Появявайки се на червения килим, Елтън Джон е уважил чакащите репортери като е отговорил на няколко техни въпроса. Когато го попитали какво мисли за конкуренцията в категорията Най-оригинален саундтрак, в която Елтън е номиниран за песента си към филма "Gnomeo ang Juliet", и се конкурира заедно с Мадона, певецът заявил - "Мадона няма никакви проклети шансове да спечели."

На тази нападка, кралицата на попа отговорила - "От тук е минал Елтън Джон? Носеше ли рокля?" и след това добавила- "Нека най-добрият спечели."

Зaкачките с Мадона обаче, не приключват до тук. Водещият на церемонията - Рики Джервейс - британски комедиант, известен с язвителния си език, е проявил доза ирония, когато е представял певицат като е казал, че тя е "точно като девица" и след това многозначително се прокашлял.

Мадона не му останала длъжна и излизайки на сцената, за да представи победителя в категорията за Най-добър чуждоезичен филм, тя заявила: "Ако аз съм още девица, защо ти, Рики, не дойдеш и не направиш нещо по въпроса? Все пак не съм целувала момиче от няколко години, поне не по телевизията." Това може да видите и чуете в клипчето в края на статията.

Падаките към Мадона обаче, не приключват до тук. След церемонията по връчването на наградите "Златен глобус", партньорът на Елтън Джон - Дейвид Фърниш, изразил силното си недоволство срещу Мадона и факта, че тя е спечелила в категорията, в която е била номинирана заедно с Елтън. Фърниш написал:

"Мадона. Най-добра песен???? Разкарайте се!"

След това определил благодарствената реч на певицата при получаване на отличието като нарцистична и смущаваща.

Накрая Фърниш завършва с думите, че критиката отправена от Мадона към шоуто на Лейди Гага показвала само колко отчаяна е кралицата на попа.

Мадона и Елтън Джон отдавна имат вражда, която се изразява в солени нападки, сарказъм и ирония, отправени чрез медиите.

След изказването на Дейвид Фърниш обаче, певицата е преценила, че не е нужно да отвръща на обидните му думи и да задълбочава нещата. Поне за момента не.

Иначе Мадона показа много добър моден вкус с избора си на дълга до земята рокля в сребристи и тъмно зелени цветове.

Най-добре облечени обаче бяха Брад Пит и Анджелина Джоли - той в елегантен черен костюм с папионка и все още в компанията на бастуна си, и Анджи с разкошна бяла рокля по тялото с карминено червени акценти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти