Актрисата Синтия Никсън се радва на общителни деца

Синтия Никсън на премиерата на филма Сексът и градът 2 в Лас Вегас през 2010-та
Снимка: ЕПА/БГНЕС
45-годишната американска актриса Синтия Никсън споделя, че 9-месечният й син Макс е невероятно общителен, цитирана от щатската преса. Всъщност биологична майка на момченцето е дългогодишната приятелка на Никсън - Кристин Маринони, с която са сгодени от 2009-та.

''Не мисля, че връзката ми с жена ме е променила. Цял живот съм била с мъже и никога преди не съм се влюбвала в представители от моя пол, докато не срещнах Кристин през 2004-та. Всичко се случи естествено и нямаше нищо шокиращо в този нов за мен процес'', споделя Синтия.

Освен с отглеждането на Макс, двукратната носителка на ''Еми'' се грижи и за дъщеря си Саманта (15 г.) и своя син Чарлз (9 г.), родени от нейната връзка с англичанина Дани Моузес, който е университетски професор.

''Страхотно е, че отново се радвам на бебешко присъствие у дома. Другите ми две деца много помагат в отглеждането на Макс и особено синът ми Чарлз'', допълва актрисата, която бе диагностицирана с рак на гърдата през 2006-та и оттогава е деен активист в борбата с това коварно заболяване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти