Връзката на Аштън с Риана съсипва Деми

След раздялата си с Кътчър Деми Мур отслабна болезнено
Снимка: Getty/Guliver

Актрисата Деми Мур е съсипана от слуховете, че бившият й съпруг Аштън Къчър има връзка с Риана. Както скоро ви писахме, папараци са издебнали певицата да посещава апартамента на Кътчър посред нощ

Деми, която неотдавна приключи лечение в рехабилитационна клиника заради нарушено хранене и пристрастяване към успокоителни, била съсипана, след като се разбра, че Риана посещава дома на Къчър в малките часове на нощта.

"Деми постоянно поддържа връзка с Аштън, така че когато тези снимки се появиха, тя беше опустошена. Деми е убедена, че се случва нещо между тях и казва, че изпитва силна болка. От тогава тя е полудяла, опитва се да намери информация за Аштън и Риана.

В момента е в толкова крехко състояние, че дори идеята, че двамата са заедно, й се отразява доста зле. Тя се чувства ужасно, но в крайна сметка Аштън е свободен мъж и може да прави какво си пожелае", разкри близък до Мур източник.

Къчър и Мур се разселиха през ноември 2011 г., след като се разбра, че е изневерил на съпругата си с доста по-млада от нея жена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти