Колко са пораснали! Децата на Кейт и принц Уилям разтопиха сърцата ни в ново видео

принц Уилям Кейт Мидълтън деца
Снимка: Getty

Херцозите на Кеймбридж и техните малки съкровища посветиха специално видео на Дейвид Атънбъро - известен британски природоизследавател и популяризатор на естествознанието.

Членовете на кралското семейство публикуваха в социалните мрежи специално обръщение с описание "Сър Дейвид Атънбъро, имаме няколко въпроса за теб."

Кейт и Уилям запретват ръкави в Лондон

Първи се включи най-голямото дете на Кейт и Уилям, 7-годишният принц Джордж, с въпроса "Кое ще бъде следващото животно, което ще изчезне?"

Отговорът на природоизследователя гласи: "Нека се надяваме да няма нито едно. Има много неща, които можем да направим, когато едно животно е застрашено от изчезване. Можем да ги защитим." 

Принцеса Шарлът насочи разговора към паяците и защо хората се страхуват от тях, а малкият принц Луис попита кое е любимото му животно. Дейвид възкликва: "Най-много харесвам маймуните. Много са забавни."

Цялото видео можете да гледате тук:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We've got some questions for you, @DavidAttenborough...🌍🕷️🐒

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Атънбъро наскоро посещава Кеймбридж, за да представи последния си документален филм "Дейвид Атънбъро: живот на нашата планета" и дори подарява на принц Джордж гигантски фосил на зъб на праисторическа акула.

"Принц Уилям и Атънбъро се подкрепят взаимно в мисиите си за справяне с някои от най-значимите предизвикателства, пред които е изправена планетата ни. Те работят заедно по @EarthshotPrize, подробности за проекта очаквайте в следващите седмици", се посочва в прессъбщение на двореца Кенсингтън.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти