Виктория Бекъм: Знам, че изглеждам нещастна

Виктория и Дейвид Бекъм - щастливи заедно
Снимка: Getty/Guliver

Виктория Бекъм най-сетне си призна, че наистина изглежда нещастна на всичките си снимки.

Съпругата на Дейвид е на корицата на германското издание на списание "Interview“, като освен фотосесията, има и откровено интервю с Вики.

Тя споделя, че напълно умишлено е изградила този образ на строга и нацупена жена, но в реалния живот е много по-различна.

"Няма нужда да крещя и да го оповестявам публично, аз знам, че съм щастлив човек. Затова не се впечатлявам, когато хората коментират, че съм изглеждала нещастна през цялото време.“

Запитана за времето, когато беше част от момичешката музикална банда Spice Girls, Виктория откровено си признава, че пеенето не е сред талантите й, а именно дизайна на дрехи и аксесоари е нейната стихия.

Съпругът й също е на корица на списание през този месец. Той позира за британското издание на списание "Ел“ (Elle) по бельо.
В интервюто за изданието Бекъм споделя, че въпреки всички натрупани милиони в банковата сметка, той все още е обикновен човек и цени семейството си най-много.

"Никога не съм мислил за парите или за славата. Не съм се интересувал от тях преди, не ме вълнуват и сега.“

Бекъм разказва още, че със съпругата му се стараят поне веднъж седмично да излизат сами на вечеря и да прекарат няколко спокойни часа без децата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти