Ума Търман очаква дете

Ума по време на миналогодишния кинофестивал в Кан
Снимка: Getty/Guliver
Според приближени до 41-годишната американска актриса Ума Търман, тя и нейният партньор Арпад Бюсон очакват дете в края на лятото. Носителката на "Златен глобус" (2003 г.) за филма "Истерична слепота" има 13-годишна дъщеря Мая и 10-годишен син Левон от бившия си съпруг и неин колега Итън Хоук, с когото бяха женени от 1998-ма до 2003-та.

По-късно в личния живот на любимката на режисьора Куентин Тарантино се появява и швейцарският финансист Арпад Бюсон, като връзката им стартира преди пет години. През 2009-та двамата се разделят, а 2011-та те отново се събират.

"Да, Ума е бременна и едновременно много развълнувана от този факт. Самата тя не е споделила официално новината, но всички присъстващи на Седмицата на модата в Ню Йорк забелязаха леко изпъкналото й коремче", коментира анонимен източник пред щатското списание Life & Style Weekly.

Освен брака си с Хоук, Ума е била омъжена и за актьора Гари Олдман между 1990-та и 1992-ра, когато двамата се запознават на снимачната площадка на продукцията State of Grace. Заедно с ангажиментите в киното номинираната за "Оскар" (1995 г.) за поддържаща роля в лентата "Криминале" активно се занимава и с мода, участвайки в рекламните кампании на брандове като "Луи Вюитон" и "Ланком".

"В момента се чувствам доста по уравновесена и спокойна в любовта си, което към минал момент бе в пъти по-трудно постижимо", разказва Търман.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти