Камила Паркър-Боулс дава разкрасяващи съвети на Кейт Мидълтън

Камила определено не пести средства за външността си
Снимка: ЕПА/БГНЕС
64-годишната Камила Паркър-Боулс вече усилено давала съвети за по-добър външен вид към херцогинята на Кембридж и съпруга на принц Уилям - Кейт Мидълтън.

Жената на принц Чарлз повече от шест години се подлага на терапия, включваща "ужилване от пчели", която действала като естествен ботокс и опъвала всички онези досадни бръчици по лицетo, разкрива ''Дейли Мейл'' (Daily Mail).

Като дългогодишен пушач и човек, обичащ да се излага на слънце, Камила имала нужда от качествени процедури за кожата, затова се обърнала към Дебора Мичъл, известен дерматолог на Острова. Тя е и тази, която препоръчала т.нар. "ужилване от пчели", като всяка една такава третираща сесия струва 165 паунда.

По идея на Камила, Мичъл е посетила Бъкингамския дворец преди броени дни, за да се срещне с Кейт и да й предложи различни съвети и разкрасителни методи за кожата. Самата Мидълтън никак не обичала да посещава козметични студия, което наложило Дебора лично да посети херцогинята на Кембридж.

Всъщност под "ужилване на пчели" се има предвид маска, съдържаща малки количества отрова, която пчелите отделят с жилото си, а останалите съставки в козметичната отвара са масло от шеа (вид африканска ядка), лавандула и мед.

Според 46-годишната Дебора, която е била участничка в конкурса Мис Великобритания преди близо 25 години, тази маска подобрява кръвообращението на кожата и увеличава нейната еластичност. Сред другите почитатели на същия вид терапия са още Кайли Миноуг и сестра й Дани, Виктория Бекъм и Мишел Пфайфър.

"Отровата на пчелите не действа като познатия ни ботокс, правещ лицевите мимики много неестествени, все едно сте замръзнали на едно място. А популярните и вечно изложени на показ личности се нуждаят от външен вид, който вдъхва доверие и не плаши околните с изкуствено изражение", допълва Мичъл.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти