Дженифър Лопес позира без грим (и изглежда също толкова страхотно!)

Дженифър Лопес
Снимка: Getty

Списание GQ нареди Дженифър Лопес сред кориците на последния си брой, посветен на „Мъжете на годината“…или в случая „Хора“, тъй като певицата и актриса е обявена от изданието за Икона на 2019.

Последната година наистина беше шеметна за Джей Ло, която преди месеци навърши 50: тя издаде няколко нови песни, сгоди се, представи като актриса и продуцент новия си успешен филм „Да свалиш Уолстрийт“ и започна снимките по следващия, озаглавен „Ожени се за мен“.

За фотосесията на GQ Лопес е по-истинска от всякогатя позира без грим, облечена в няколко различни модели кожени дрехи, а косата ѝ със светли кичури изглежда естествено чуплива.

Вижте тук още снимки от смелата фотосесия >>>

Интервюто за списанието е взето от Джесика Преслър, която публикува и репортажа от 2015 г., вдъхновил филма „Да свалиш Уолстрийт“. В него Джей Ло играе стриптийзьорката и мошеничка Рамона, а за ролята си трябваше да стане професионалист по танци на пилон само за месец и половина.

► Класа, сексапил и истински човешки драми в „Да свалиш Уолстрийт“

Въпреки нелеката подготовка за лентата, се оказва, че Лопес е била наясно, че няма да получи заплащане за играта си: „Когато върша нещо, го правя, защото го обичам. Не са ми платили куп пари за „Да свалиш Уолстрийт“. Направих го безплатно и го продуцирах. Заложих на себе си.“

Според Дженифър фактът, че парите не са основният мотив за нея, я доближава до годеника ѝ Алекс Родригез. „Наистина си приличаме по нашите мотиви и амбиции. Той е атлет. Искаше да бъде най-добрият. При мен е същото. Искам да бъда страхотна в това, което правя. И двамата сме такива – много трудолюбиви и движени от своите страсти. И имаме огромно уважение един към друг“, споделя звездата.

Вижте тук още снимки от смелата фотосесия за GQ >>>

За културното влияние на лентата Джей Ло казва: „Това е нашият филм, в който ние ръководим нещата. Знае се, че продуцентите, режисьорът, сценаристът и актьорите са жени. И всички те поеха това притежание. Гледали сме как от дълго време мъжете превъзхождат жените в киното. Беше забавно преживяване да обърнем хода.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти