Стига вече с тази брада

Стига вече с тази брада
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Известно е, че често след сериозни житейски обрати човек има нужда да промени външния си вид. Най-често това се изразява в косата. Дамите се подстригват късо или боядисват косите си в различен от досегашния цвят.

След раздялата с Деми Мур Аштън Кътчър явно също е почувствал нужда от промяна за по-добро и най-сетне обръсна брада и си подстрига косата.

Актьорът трябваше да поддържа сериозно окосмение по лицето си за ролята си в сериала "Двама мъже и половина".

Към момента снимките на последния сезон са приключили и Аштън е използвал факта, за да се освободи от дългите си коса и брада.

Той показа новата си визия в предаване на Асоциацията на телевизионните критици. По време на участието си той е обсъдил промяната във външния си вид и е споменал, че тя все пак е свързана с предстоящия сезон на "Двама мъже и половина".

Що се отнася до бившата съпруга на Кътчър Деми Мур, тя също промени визията си като отслабна болезнено. Според близки до нея приятели обаче, това не е било съзнателно търсен ефект.

Актрисата сподели в скорошно интервю за списание „Harper's Bazaar", че се чувства нещастна след провала на брака си с Аштън и че мисли, че не е достойна да бъде обичана.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти