Сръчни в гримирането дами

Гуен Стефани предпочита да се гримира сама
Снимка: Getty/Guliver

Известните дами от света на шоубизнеса и не само са наясно, че папараците ги дебнат на всеки ъгъл с едничката цел да ги заснемат в колкото се може по-интересна поза и физиономия.

Особено любими на всички жълти издания са снимките, на които се виждат недостатъците и несъвършенствата на звездите.

Затова голяма част от популярните дами се доверяват на стилисти, гримьори и фризьори, които да се грижат за перфектната им визия.

Има няколко популярни жени обаче, които разчитат на собствените си умения в макияжа и фризурата и сами се грижат за добрия си външен вид. Ето и кои са те.

Гуен Стефани
Тя е превърнала яркочервените устни и бяло-русата коса в своя запазена марка. Освен това Гуен има и по-екстравагантен стил на обличане, който в момента й помага да създава успешни модни колекции за деца и тийнейджъри. Тя споделя, че се е научила сама да се гримира, след като е имала неприятно изживяване. По време а едно от първите й турнета с групата "No Doubt" тя е била гримирана ужасно зле от наетата гримьорка. От тогава решила да се доверява единствено на своите умения.

Кейт Мидълтън
Съпругата на принц Уилям отнесе не малко критики за начина си на гримиране – според Вивиан Уестууд, херцогинята използвала прекалено много черен молив и това правело чертите на лицето й да изглеждат остри. Въпреки тези критики, Кейт е модел за подражание на хиляди жени по света, които намират, че външният вид и начинът й на обличане са стилни, женствени и красиви. Дори за собствената си сватба Кейт твърди, че се е гримирала сама, но признава, че е взела няколко урока от професионален гримьор.

Кейт Уинслет
Тя не крие, че е много взискателна към външния си вид и предпочита да се довери на собствения си вкус и умения. Актрисата споделя, че внимава с употребата на пудра и винаги си слага лек руж по скулите.

Мишел Обама
Първата дама на САЩ признава, че най-добрата й приятелка е гримьор и от нея е научила различни трикове. Също като Кейт Мидълтън, Мишел споделя, че предпочита сама да се грижи за външния си вид, независимо дали става въпрос за грим, прическа или облекло.

Тейлър Суифт
Кънтри певицата ползва услугите на личен гримьор, но се оказва, че самата тя е изключително веща в поставянето на очна линия. Тя казва, че само практиката й е помогнала да се научи да я слага бързо и прецизно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти