Опра Уинфри стартира ново тв шоу

Опра Уинфри притежава състояние от близо 2,7 млрд. долара
Снимка: ЕПА/БГНЕС
57-годишната милиардерка Опра Уинфри се връща отново на екран, само шест месеца след като каза финално сбогом на своята публика, приключвайки 25-годишната си кариера на телевизионна водеща в американския канал ''Си Би Ес'' (CBS).

Това се случи през май 2011-та, като тогава самата тя заяви, че ще работи усилено, но този път само зад кадър в ролята си на продуцент. Причината за нейното решение бе повече от ясна, тъй като водещата стартира своя собствeн кабелен тв канал ''Оун'' (OWN) през януари тази година.

На този етап обаче рейтингите отвъд океана отчитат много слаб зрителски интерес към новата програма, което е накарало Опра да предприеме драконовкси мерки, за да спаси реномето си, започвайки новото шоу Оprah's Next Chapter, в което тя ще разказва за съдбите на популярни личности, гостувайки в техните домове.

Пръв неин събеседник ще бъде фронтменът на групата ''Аеросмит'' (Aerosmith) Стивън Тайлър, който ще отвори вратите на къщата си в Ню Хемпшир, за да сподели подробности от живота си, свързани и с неговата дългогодишна зависимост към наркотиците. Пилотният епизод на новия проект е насрочен за януари следващата година.

Явно на Уинфри никак не й върви в професионален план, защото само преди седмица, нейната най-добра приятелка Гейл Кинг си подаде оставката и замени редиците в телевизионната компания на Опра с тези на ''Си Би Ес'', където ще води сутрешното издание Тhe Early Show от началото на 2012-та.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти