Шер заслужава най-доброто

Шер и Кристина Агилера на премиерата на музикалния филм "Бурлеска" ("Burlesque"), Лос Анджелис, ноември, 2010 г.
Снимка: Getty/Guliver

66-годишната американска певица с арменски корени Шер обяви в личния си профил в "Туитър" ("Twitter"), че вече трескаво се подготвя мюзикъл за живота й, който ще бъде поставен на Бродуей.

Все още не е ясна датата на неговата премиера, но Шер споделя, че през цялото време ще помага при писането на сценария, за да бъде той максимално достоверен.

Изпълнителката на песента "I Got You Babe" допълва, че сюжетът на постановката ще включва три основни етапа от нейния живот.

Първият ще разкаже на зрителите как е протекъл животът на звездата, преди да срещне съпруга си Сони Боно през 1962 година.

Втората фаза ще проследи житейския й път след раздялата със Сони (1975 г.) и нейното голямо музикално завръщане с албума "Believe" (1998 г.).

Последното действие от мюзикъла пък ще разкрие съдбата на певицата и актрисата през последните 10 години.

"Надявам се шоуто да се получи, но творческият процес върви много бавно, за да бъдем възможно най-прецизни в работата си", обобщава носителката на "Оскар" (1988 г.) за главна женска роля във филма "Лунатици" ("Moonstruck").

С типичното си чувство за хумор изпълнителката разказва, че най-добре ще й пасне ролята на "старата и помъдряла Шер" в бъдещия бродуейски спектакъл.

В момента тя подготвя и своя 26-ти студиен албум, в който ще бъде включена и песента "Тhe Greatest Thing", написана специално за нея от Лейди Гага.

Да припомним, че Шер обяви септември тази година за начало на своето ново световно турне, но датата бе променена на 14 февруари 2013 г., когато се очаква да излезе и нейният нов албум.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти