Роби Уилямс планира самостоятелна изложба

Успех в новото начинание
Снимка: ЕПА/БГНЕС
37-годишният британски изпълнител Роби Уилямс е превърнал гаража на имението си в Лос Анджелис в студио, където се е отдал на творчество, но не свързано с пеене, а с рисуване.

Според вестник "Дейли Мирър" (Daily Mirror) творенията му стават все по-добри и бившият вокалист на групата "Тейк Дет" (Take That) в най-скоро време ще направи експозиция за широката публика.

"Не е ясно дали картините ще се продават, но ако това стане цената им никак няма да е ниска", се казва още в статията.

Роби, който е женен за актрисата Айда Фийлд от август 2010-та, и друг път е споделял, че се занимава в рисуване и особено по време на турнето на "Тейк Дет", озаглавено Progress Live Tour, заради което певецът отново се присъедини към групата през 2010-та след 15-годишна професионална раздяла с другите членове на бандата.

"През изминалата година обикалях с "Тейк Дет", а в малкото свободно време грабвах четката и рисувах, след което трябваше да складирам всички пана в гаража", сподели изпълнителят в личния си блог.

Да припомним, че точно преди една година петимата от "Тейк Дет" бяха в България, за да заснемат клип на песента Kidz към предпоследния албум на групата, който се казва Progress.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти