Риана ще е ментор в първия сезон на американския X Factor

Носителката на четири награди "Грами" Риана ще оценява новите американски таланти
Снимка: БГНЕС

23-годишната певица Риана обяви, че ще се включи в екипа на американския вариант на X Factor като ментор в няколко поредни епизода. Премиерата на първия сезон отвъд океана е насрочена за 21 септември тази година. Освен нея след дълги преговори с продуцента на шоуто Саймън Коуел не друг, а самата Марая Кери се е съгласила да участва в част от концертите на живо като гост-съдия.

Освен Коуел, в основния панел на журито влизат още Пола Абдул, Никол Шерцингер и композиторът и продуцент Антонио Ел Ей Рийд, който е помогнал за кариерите на изпълнители от ранга на Тони Бракстън и Кание Уест.

Да припомним, че първото излъчване на формата X Factor е през 2004-а във Великобритания, а най-известният победител до този момент излязъл от музикалното предаване е Лиона Люис, която спечели финала през 2006-а. Тази есен шоуто ще стъпи за първи път на американска територия, като на този етап то се е излъчило в над 53 държави, а в момента сме свидетели и на пилотния сезон у нас предаван по Нова телевизия.

Победителят от X Factor САЩ ще получи и рекордните 5 млн. долара като награда заедно с едногодишен договор към известна звукозаписна компания.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти