Певицата Лили Алън стана майка за първи път

Лили Алън и съпругът й Сам Купър по време на сватбената им церемония през юни 2011-та
Снимка: ЕПА/БГНЕС
26-годишната британска певица Лили Алън е родила момиченце на 25 ноември вечерта, а щастливият баща е бизнесменът Сам Купър. Двамата се сгодиха миналата Коледа на остров Бали, а през юни 2011-та сключиха и брак в югозападната английска провинция Глостършир.

Да припомним, че точно преди една година изпълнителката на Тhe Fear направи спонтанен аборт в шестия месец от бременността си. Преди няколко седмици, навръх Хелоуин, Лили публикува и снимки в личния си профил в ''Туитър'', на които ясно се виждаше големият й корем.

След като се омъжи за Сам, тя смени своята фамилия от Алън на Купър, но да видим дали тази промяна в нейното името ще се отрази на звездния й статус.

Певицата спечели награда ''Брит'' (Brit) за изпълнителка на годината през 2007-ма, а година по-късно бе номинирана и за ''Грами'' (Grammy) в категорията ''Най-добър алтернативен албум''.

През 2008-ма Лили претърпява и своя първи аборт, след като забременява от тогавашния си приятел Ед Симънс, член на групата ''Кемикъл Брадърс'' (The Chemical Brothers). 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти