Оливия Нютън-Джон няма да издава биографична книга

Пълна с живот
Снимка: ЕПА/БГНЕС
63-годишната австралийска актриса Оливия Нютън-Джон няма да издава книга за живота си в скоро време.

"Когато си на 18 пред теб има толкова неща, които трябва да ти се случат, без дори да предполагаш за тях. В онези години никога не би ми хрумнало, че в по-късен период ще искам да напиша историята на моя житейски път", споделя актрисата от филма "Брилянтин", за чиято роля получава номинация за "Златен глобус" през 1979-та.

Тя допълва, че била написала солидно количество материали, но след време ги изхвърлила. Това нейно действие било продиктувано от фактът, че цял живот е стояла под светлините на прожекторите и в едни момент е решила да запази нещо от живота си само за себе си.

Оливия е известна и със своя певчески талант, за което говорят и няколкото албума зад гърба й, а през 1992-ра е диагностицирана с рак на гърдата. След нейното пълно възстановяване тя става активист в борбата и превенцията с това заболяване.

"Човешкият живот минава толкова бързо. Докато бях млада и амбициозна въобще не отчитах времето като фактор, но сега съм много по-концентрирана и се радвам пълноценно на всеки един миг", разказва носителката на "Грами".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти