Продават дома на Ейми Уайнхаус

В къщата на заден план се помещава апартаментът на покойната изпълнителка
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Домът на певицата Ейми Уайнхаус (27 г.), където тя намери смъртта си на 23 юли миналата година след злоупотреба с алкохол и наркотици, вече се продава за сумата от 2,7 млн. британски лири.

Апартаментът се намира в алтернативния лондонски квартал Камдън, а човекът, обявил го за продажба е Мич Уайнхаус, който е баща на изпълнителката на песента "Rehab".

Всъщност точно той и дъщеря му избират въпросното жилище през 2010 г. (състоящо се от три спални), но тогава то става собственост на Ейми за доста "по-скромните" 1,8 млн. британски лири.

"Семейство Уайнхаус реши да продаде имота с много смесени чувства, защото той бе едно от любимите места на Ейми. Въпкреки този факт никой от близките й не смята, че е редно да живее там", сподели говорител на фамилията на покойната английска певица.

Бащата на Ейми коментира, че е безсмислено да държи такъв прекрасен апартамент празен, след като може да се превърне във функционално жилище на някого.

Преди два месеца стана ясно, че родителите на Ейми ще получат цялото нейно състояние, което се равнява на 3 млн. британски лири.

Баща й Мич Уайнхаус основа и фондация на името на дъщеря си "Amy Winehouse Foundation", която събира средства, за да помага на млади хора изпаднали в различни трудности, сред които са тежки заболявания, финансови проблеми и пристрастяване към алкохол и наркотици.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти