Майчинството изцяло променило Клаудия Шифър

Клаудия Шифър и нейния съпруг Матю Вон
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Една от най-изявените представителки от т. нар. ера на супермоделите от 90-те години на миналия век Клаудия Шифър споделя пред британското списание "Стайлист" (Stylist), че приоритетите в живота й изцяло са се сменили, след като родила първото си дете през 2003-та.

41-годишната германка има три деца в лицето на 9-годишния Каспър, 7-годишната Клементин и 20-месечната Козима от режисьора Матю Вон и признава, че преди да създаде семейство, животът й бил погълнат само от нейните професионални ангажименти.

"Произхождам от голямо семейство и винаги съм искала да имам собствени деца. Преди да се запозная с Матю работех непрекъснато. Но след като сключихме брак през 2002 г., изведнъж пред мен се откри съвсем нов свят. Когато родих за първи път, всекидневният ми ритъм напълно се измени в полза на моите фамилни отговорности. Майчинството ме накара да почувствам, че именно това е била моята мисия. Двамата с Матю сме като един екип, вземаме всичките си решения заедно, независимо дали става въпрос за хлапетата ни или за дома", коментира топ моделът.

Бившата манекенка живее в квартал Нотинг Хил в Лондон и разказва, че не може да си представи да съществува на друго място.

"Живяла съм в Париж и Ню Йорк, които обичам, но английската столица се превърна в любимия ми град. Влюбих се в този град и съм много щастлива, че се озовах в него. Това стана благодарение на Матю, който е роден тук", допълва още Шифър.

Клаудия придобива огромна популярност в началото на 90-те години, а мнозина оприличават излъчването й с това на Бриджит Бардо. Тя е първият модел който се появява на кориците на списания като "Венити Феър", "Пийпъл" и "Ролинг Стоун", а в цялата си кариера нейният лик е украсявал над 500 корици на списания.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти