Свалиха обвиненията срещу Кевин Спейси за сексуален тормоз

Кевин Спейси
Снимка: Getty

Делото, по което 59-годишният Кевин Спейси беше обвинен в сексуално посегателство, е свалено.

Според съдебни документи, с които се е сдобила медията “Entertainment Tonight”, областният прокурор на Кейп Код и островите Майкъл О‘Кийф е оттеглил случая на актьора заради „недостъпност на свидетеля“.

Новината идва малко след като мъжът, обвинил Спейси в опипване в бар на остров Нантъкет през 2016 г., отхвърли съдебния процес срещу актьора. Адвокатът на обвинителя Майкъл Гарабедян съобщи в имейл, че гражданското дело, внесено на 26 юни във Върховния съд на Нантъкет е било доброволно изтеглено.

Според прессъобщението на О‘Кийф обинителят заедно с членове на семейството и своя адвокат са се срещнали в кабинета на областния прокурор, за да прегледат случая. Предполагаемата жертва обаче отказала да даде показания, когато станало въпрос за споменатите от нея текстови съобщения с участието на актьора.

Кевин Спейси
Снимка: Getty

„Свидетелят беше информиран, че ако реши да използва правото си да замълчи, случаят няма да може да продължи“, казва О‘Кийф. Това се превръща и в причината делото да бъде свалено.

По-рано беше разпространено, че Кевин Спейси търси „оценка и лечение“ след като беше набеден в „сексуално посегателство и нарушение“ от няколко мъже. Актьорът и адвокатът му категорично отричат тези обвинения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти