Робърт Патинсън ще издава музикален албум

Дали феновете ще оценят музикалните му качества?
Снимка: ЕПА/БГНЕС
25-годишният британски актьор Робърт Патинсън станал най-известният екранен вампир след касовия успех на поредицата ''Здрач'' (Twilight) ще влезе в студио за записите на своя първи музикален албум.

Самият той неведнъж е споделял, че именно музиката е неговата първа любов. Актьорът свири и то не зле на пиано и китара, като открай време композира и собствена продукция. Да припомним, че две от песните (Never Think и Let Me Sign) към саундтрака на първия епизод от вампирската поредица са изпяти и сътворени от него.

''Обожавам, когато застана пред пианото. Всъщност никога не съм искал да бъда актьор като малък. Просто желаех да свиря из баровете с чаша уиски в ръка'', допълва приятелят на Кристен Стюарт. Патинсън отдавна не е записвал нови парчета, но това беше продиктувано от натоварения му снимачен график.

Според близки на звездата точно сега пред него се отварят няколко по-свободни седмици преди световната премиера през ноември 2011-а на филма The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part I, през които той ще влезе в период на записване на нови песни към пилотния му албум.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти