Остри критики към Холивуд

Мелани Грифит
Снимка: Getty/Images

Мелани Грифит много откровено сподели мнението си за Холивуд. Тя заяви, че според нея това е едно много "повърхностно място".

56-годишната актриса, която е печелила "Златен глобус" и е била номинирана за "Оскар" за ролята си във филма от 1988 г. "Работещо момиче", отправи остри критики към меката на киното. 

Тя я нарече фалшива, защото отхвърля старите жени за големи роли във филмите и се интересува само от млади, привлекателни актриси.

"Когато бях на 20 и на 30 години, слушах актриси да се възмущават, че не получават никаква работа, след като са станали на 50, и мислех, че на мен това никога няма да ми се случи. Сега го разбирам. Холивуд е много повърхностно място", заяви Мелани, цитирана от FOX411 и БГНЕС.

"При жените се цени единствено младостта и красотата. Аз вярвам в това да си наистина добър в занаята си, това е начинът, по който аз започнах.

Предпочитам това пред известността", допълни актрисата.

Грифит, която е омъжена за Антонио Бандерас, не спести критиките си и към качеството на съвременните филми и заяви, че кино индустрията е тръгнала към по-лошо след разцвета си.

"В наше време повечето сценарии са толкова скапани, глупави и повърхностни. Не че вече получавам толкова много сценарии, но чета тези на съпруга си...

Кино бизнесът се промени. Напоследък вече не ходя на кино, защото няма какво да видя. Вече няма малки филми, а всички големи са анимации и супер герои", недоволства Мелани.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти