Орнела Мути - Edna легенда на 63!

орнела мути
Снимка: Getty/Gulliver

Днес възхитителната Орнела Мути навършва 63 години! Легенда на световното кино, талантливата актриса, изключителна личност и една от най-красивите жени на света има интересен живот. Истинското име на родената на 09 март 1955 г. Орнела е  Франческа Романа Ривели. 

Припомнете си непреходната красота на актрисата в нашата галерия!

Ето и няколко любопитни факти за голямата актриса:

Баба й и дядо й по майчина линия са руски аристократи и е трябвало да напуснат Русия през 1917 г. На 13 години Орнела работи като модел за италианското списание Fotoromanzi. В същото време тя започва да работи като модел на художници и позира за еротични списания.

Никога не е мечтала да стане актриса. Сестра й я убеждава да се яви на кастинг за филмова роля. И разбира се е наета. През 1994 г. в световна анкета на читателите на Class Magazine Орнела Мути е избрана за най-красивата жена на света.Тя ненавижда артистичния си псевдним - Donna Bambino.

Орнела има собствена марка бижута с магазини в Париж, Милано, Рим, Рига, Москва и Алмати. Има и присъда за укриване на данъци. В миналото си актрисата е пушила много, но днес не пие никакъв алкохол и е вегетарианец. 

орнела мути
Снимка: Getty/Gulliver

Орнела Мути говори свободно 5 езика: немски, италиански, френски, испански и английски. Според самата актриса, тя никога не е изпозлвала дубльор за нито една сцена във филмите си. 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти