Анджелина Джоли смята майка си за по-качествен човек от нея

Анджелина Джоли пристига на тазгодишния кинофестивал в Кан
Снимка: ЕПА/БГНЕС
В интервю за американската телевизия "Си Би Ес" (CBS) носителката на "Оскар" Анджелина Джоли, която отглежда общо шест деца (три родени от нея и три осиновени) споделя, че никога няма да достигне добродетелите и отдадеността на своята майка Маршелин Бертран.

"Тя беше изцяло посветена на мен и брат ми и жертва кариерата си, а и всичко останало, за да се грижи за нас. Мисля, че никога няма да достигна нейното ниво на семейна отговорност. Ще я запомня като много щедър и любящ родител", допълва Анджелина.

Всъщност и майката на Джоли е била актриса, а Анджелина е плод на нейната любов с прочутия актьор Джон Войт, с когото се запознават през 1971-ва, а пет години по-късно се разделят. От връзката им се ражда братът на Анджи - Джеймс Хевън през 1973-та и самата Джоли - две години по-късно.

Бертран умира през 2007-ма от рак на яйчниците след осемгодишна борба с болестта.

"Никога не съм се считала за класическа красавица. С възрастта все повече заприличвам на моята майка. Наистина я обожавам", допълни Джоли, просълзявайки се по време на едночасовия разговор пред камерите на "Си Би Ес".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти