Джанет Джексън е най-недолюбваната знаменитост от ПЕТА

Дали Джанет ще си вземе поука
Снимка: ЕПА/БГНЕС
45-годишната американска певица Джанет Джаксън бе обявена за най-жестоката знаменитост на 2011-та, според организацията ПЕТА (хора за етично отношение към животните). Сестрата на Майкъл Джексън разгневи природозащитниците, тъй като създаде собствена модна линия от кожени облекла за щатската марка Blackglama.

Чернокожата изпълнителка и носителка на шест награди "Грами" от години е в негативния списък на ПЕТА заради своята мания по облекла от естествена козина.

"Всички помним как през 2004-та по време на концерта за Супербоул Джанет Джексън разкри едната си гърда пред 170 млн. телевизионни зрители. Но това е нейното тяло и тя може да прави с него каквото си поиска за разлика от животните, които нямат право на избор", допълниха членове на ПЕТА.

Техните коментари стигнаха и по-далеч, сравнявайки позамрялата напоследък кариера на певицата с убитите животни, които са част от нейните тоалети.

Най-нашумялата риалити персона в света Ким Кардашиян също бе смъмрена от природозащитната организация заради богатия й асортимент от кожени палта и яки. Вицепрезидентът на ПЕТА Лиса Ланг сподели, че преди време са се свързали с Ким, за да й покажат с помощта на видео материали какви жестоки методи се прилагат върху животинските видове във фермите за производство на кожи.

"Явно тези ужасяващи кадри не са я трогнали, но ако тя реши да промени отношението си и спре да носи такъв тип дрехи сме готови да я подкрепим", заяви Ланг.

За разлика от Ким, по-малката й сестра Клоуи пък е активен защитник относно правата на животните и дори се снима дибидюс за една от кампаниите на ПЕТА, чиито слоган гласеше: "По-добре гола, отколкото облечена в козина".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти