Певицата се чувства добре в кожата си

Бритни с приятеля си Джейсън Трауик по време на тазгодишните американски награди на MTV в Лос Анджелис
Снимка: ЕПА/БГНЕС
29-годишната Бритни Спиърс тъкмо стартира европейската част от световното си турне за промотирането на своя седми албум Femme Fatale по-спокойна отвсякога. В началото на тази седмица изпълнителката, продала над 70 млн. албума, заяви на пресконференция в Санкт Петербург, че нейната кариера вече е на такова равнище, в което не й остава нищо друго освен да се забавлява на сцената.

''На този етап от живота си няма какво повече да доказвам. Просто си живея живота пък да става каквото ще. В момента имам чудесни хора зад гърба си и всяка нощ се изявявам пред публика. Иска ми се само да запазя това темпо, колкото се може по-дълго", допълни носителката на 13 награди на MTV.

В личен план нещата при поп принцесата също се позакрепиха с приятеля й Джейсън Трауик, с когото са заедно от две години. Връзката им стартира през 2009-а, след като той беше назначен за нейн личен агент.

''Седмото ми поред световно турне, носещо името на последния ми албум, е може би най-забавното шоу, което съм правила досега. По време на двучасовия концерт сменям седем костюма, а танцьорите около мен са истински огън", споделя майката на шестгодишния Шон Престън и петгодишния Джейдън, чиито баща е нейният бивш съпруг Кевин Федърлайн, с когото се разведоха през 2006-а.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти