Първо място по чар: Меган Маркъл с дебют на състезанията Ройъл Аскот

Принц Хари Меган Маркъл Ройъл Аскът Кралски Аскът
Снимка: Getty

Херцогинята на Съсекс днес присъства за първи път на още едно значимо събитие - кралските конни надбягвания в Аскът.

Градът в Югоизточна Англия на територията на графство Бъркшир е прочут с пистата си за конни надбягвания. Eжегодно през месец юни там се провежда състезанието Ройъл Аскот, смятано за кулминация на надпреварите в този спорт.

То продължава четири дни и се приема също за социално събитие, на което присъстват представители на висшето общество.

Ройъл Аскот съвпада с навършването на 1 месец от сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, което допринася към празничното настроение тази година.

Традиционно Елизабет II и семейството ѝ се появиха в каляски, като херцогът и херцогинята на Съсекс сподели такава с графа и графинята на Есекс.

За дебютната си поява на Ройъл Аскот Меган бе избрала бяла рокля на Jivenchy. След сватбата си и първото събитие, където сама придружи кралицата в Честър миналата седмица, това е третият път, в който напоследък Меган залага на марката.

Дългата бяла рокля с яка и копчета херцогинята бе комбинирала с черен колан и обувки, както и шапка на Филип Трийси в същите цветове.

Принц Хари Меган Маркъл Ройъл Аскът Кралски Аскът
Снимка: Getty

Първото присъствие на Меган по време на Ройъл Аскот идва много скоро след присъединяването ѝ към кралското семейство, за разлика от Кейт Мидълтън, чиято първа поява настъпва пет години след нейната сватба с принц Уилям.

Принц Хари Меган Маркъл Ройъл Аскът Кралски Аскът
Снимка: Getty

От канадското издание на “Hello!” обясняват, че причината е съсредоточаването на Кейт върху дейностите на своя съпруг и деца, докато Меган има възможност да продължи с вече заявената отдаденост към делата на кралското семейство.

Принц Хари Меган Маркъл Ройъл Аскът Кралски Аскът
Снимка: Getty

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти