Как принц Хари и Меган Маркъл поддържат мир с кралското семейство

принц Хари Меган Маркъл кралица Елизабет Втора
Снимка: Getty

Разстоянието не е пречка за херцога и херцогинята на Съсекс да споделят радостта от раждането на второто си дете.

Изданието Entertainment Tonight предава, че принц Хари и Меган Маркъл са изпратили снимка на дъщеря си Лилибет Даяна в група в Whats Up, която споделят с членове на кралското семейство.

Според източник на People щастливите родители са провели видеоразговор с кралица Елизабет Втора веднага щом са се прибрали вкъщи от болницата. Приближеният твърди, че двамата „са били много развълнувани и нетърпеливи да споделят, че са посрещнали дъщеря си“.

Вътрешен човек на изданието Us Weekly пък споделя: „Кралицата беше един от първите хора, на които Хари и Меган разказаха за раждането, и са ѝ изпратили снимки“. Анонимният източник допълва още: „Тя остави драмата от интервютата настрана и е щастлива, че отново е прабаба.“

Въпросните интервюта са разговорите с Опра Уинфри – специалният епизод на CBS, в който двойката отправи обвинения към Двореца, а след това и гостуването на принц Хари в документалната поредица “The Me You Don't See”, в която той сподели за психическите си травми.

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото
Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна

Източникът на Us Weekly разказва още, че херцогът и херцогинята на Съсекс са по-отдадени от всякога да подобрят отношенията със своите роднини отвъд океана. „Не е тайна, че през последната година Хари и Меган бяха във война с кралските особи“, обяснява той.

„Не всичко е простено, но след всички реакции, свързани с техните интервюта - за което, между другото, двойката не съжалява - те се опитват да поддържат добри отношения с кралицата, за да запазят мира.“

Тези твърдения идват малко след като лелята на Лилибет Даяна, Кейт Мидълтън, изрази вълнение от появата на новороденото. „Пожелавам ѝ всичко най-добро. Нямам търпение да я се запозная с нея“, каза съпругата на принц Уилям по време на един от последните си публични ангажименти. Херцогинята на Кеймбридж сподели още: „Все още не сме я виждали. Надявам се, че това ще стане скоро.“

Първата среща на Кейт Мидълтън и Джил Байдън

Междувременно източник от Двореца сподели пред The Mail on Sunday, че след раждането на дъщеря си херцогът на Съсекс е изпратил съобщение до Кейт Мидълтън, вместо до своя брат Уилям. Според приближеният този ход от страна на Хари „затвърждава ролята ѝ на мост между него и брат му“.

Как ще се развият отношенията между принц Уилям и принц Хари, предстои да разберем в началото на юли, когато ще бъде открита статуя на тяхната майка, принцеса Даяна, в двореца Кенсингтън.

Според източници, близки до семейството, херцогът и херцогинята на Съсекс ще се върнат във Великобритания заедно за церемонията на 1 юли. На тази дата принцесата на Уелс щеше да навърши 60 години, припомня Daily Mail.

„Меган е пожелала да подкрепи съпруга си и да бъде до него, когато ще се срещне със семейството си за първи път след погребението на принц Филип през април“, цитират от изданието. Меган знае колко трудно му е било тогава и не иска случилото се да се повтаря“.

Твърди се още, че принц Хари е поканен на обяд от кралица Елизабет, разказва NOVA.

Погребението на принц Филип

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти