Лошите навици на Гуинет Полтроу

Лошите навици на Гуинет Полтроу
Снимка: Getty/Guliver

В последните години Гуинет Полтроу сякаш е по-известна със здравословния си режим на живот, към който се опитва да привлече и други хора, и с готварските си книги, отколкото с изявите си в киното.

Полтроу наскоро представи новата си книга "It's All Good", която включва разнообразни вегетариански, вегански и суровоядски принцеси.

Сега в интервю за американското издание на сп. "Harper's Bazaar" Гуинет признава, че има своите малки прегрешения. Тя си позволява да пуши по една цигара на седмица – в събота вечер и признава, че е ползвала ботокс.

Актрисата е на 40 години, майка е на две деца, но това по нищо не ѝ личи от прекрасната фигура и свежа, сияйна кожа.

Полтроу споделя обаче, че повече никога не би си инжектирала ботокс, след като резултатът от терапията никак не ѝ допаднал.

"Страх ме е да пробвам пластична операция и никога повече няма да си сложа ботокс. Но съм склонна да пробвам други методи за поддържане на кожата млада.

Като цяло не ме бива много в козметичните процедури, но се старая да почиствам лицето си всяка вечер и ползвам много натурални масла за кожа."

Актрисата не крие, че е тествала различни лазерни процедури за подмладяване. Тя споделя, че са били изключително болезнени, но пък сякаш са подмладили с магическа пръчица лицето ѝ с пет години.

Относно здравословния си начин на живот, Гуинет признава, че в никакъв случай не прекалява и търси баланса между "цигарите и тофу".

Все пак се знае, че децата ѝ получават торти от зеленчуци за рождените си дни и шоколадът и месото не присъстват в кухнята ѝ.

Що се отнася до новата ѝ книга, редица читатели изразиха недоволството си, че в рецептите са включени прекалено скъпи био продукти, които не всеки може да си позволи.

Гуинет е омъжена за музиканта и вокал на групата "Coldplay" Крис Мартин, от когото има и две деца – дъщеря Епъл и син Моузес. В брака им имаше редица проблеми, след като Гуинет сподели, че много трудно е преживяла следродилната депресия.

Двамата обаче са преживели трудностите. Те са добри приятели с друга звездна двойка – Бионсе и Джей Зи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти