Британската певица Адел я чака операция

Адел няма да пее на живо в близките месеци
Снимка: EПА/БГНЕС
След като талантливата англичанка отложи десетте дати от турнето си в САЩ преди няколко седмици заради възпалено гърло, сега се оказа, че проблемът е още по-сериозен и Адел ще трябва да бъде оперирана. Това означава, че всички нейни участия ще бъдат отменени поне до края на тази година.

В официалния сайт на певицата се казва: ''Тя ще се подложи на хирургическа интервенция, за да бъдат облекчени нейните страдания и това да гарантира пълното възстановяване на гласа й. Оттам нататък рехабилитационният процес е свързан с абсолютна почивка и никакво напрягане на гласните струни.''

Преди време носителката на две награди ''Грами'' сподели пред британския таблоид ''Сън'' (The Sun), че травмирането на гърлото й идва не от техниката на пеене, а от това, че Адел говорела прекалено много. ''Всъщност аз повредих гласа си не на сцената, а извън нея. Може би, ако не бях станала певица, все още щях да пуша по 25 цигари на ден, както се случваше в по-ранен период от моя живот'', допълва изпълнителката на песента Someone Like You.

Според харвардския професор Стивън Цайтелс, цитиран от списание ''Ролинг Стоун'' (Rolling Stone), здравословният казус на британската звезда е съвсем рутинен и няма да окаже никакво влияние върху нейните певчески способности занапред. А докато Адел отново блесне на живо с обаятелния си глас, феновете могат да се радват на последното й DVD, което е запечатало целия концерт на 23-годишната англичанка от лондонската зала ''Роял Албърт Хол'' (Royal Albert Hall), провел се преди месец.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти