Телевизионното шоу на Марта Стюарт е пред спиране

Марта отдавна е коронясана с титлата гуру на лайфстайла
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Началото на 2012-та донесе негативен оттенък в живота на една от най-богатите жени в света Марта Стюарт. Оказа се, че предаването Тhe Martha Stewart Show, което тя води повече от 20 години, най-вероятно ще бъде свалено от ефир през април тази година заради слаб рейтинг.

От щаба на телевизионния канал The Hallmark Channel, излъчващ шоуто, заявиха, че продукцията е прекалено скъпа за тях, а отливът на зрителски интерес още повече накланя везните към нейното спиране.

70-годишната Стюарт притежава медийната компания Martha Stewart Living Omnimedia, която се занимава с продуциране на предавания, издаване на сайтове, книги и списания, като основният им акцент е свързан с кулинария, интериор, сватби и всякакви домашни съвети.

Това не е първото по-сериозно сътресение в живота на Марта, защото през 2004 г. тя прекара пет месеца във федералния затвор на Западна Вирджиния заради финансови машинации.

Стюарт е обявена и за една от най-влиятелните американки, а състоянието й се оценява на 638 млн. долара.

Въпросният формат The Martha Stewart show стартира своите първи излъчвания през 1991 г., а оттогава стотици популярни лица са гостували в студиото на Марта, споделяйки с нея съвети за дома, сватбата, майчинството, кулинарията и цветарството.

Освен това Стюарт се занимава и с онлайн търговия, а предлаганите от нейната компания продукти варират от спално бельо и градинарски пособия до готварски съдове и украса за празнични поводи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти